Op zoek naar werk?

Over ons

Sinds 2010 is Helder Personeel gevestigd in Leek.
Team Helder Personeel bestaat uit 3 enthousiaste ondernemers.
We stellen ons graag aan u voor.

Jan George Helder
jan-george-helder

Na 16 jaar in de mobiele telefonie zakelijke markt werkzaam te zijn geweest ben ik in 2010 ben ik vol enthousiasme aan een nieuwe uitdaging begonnen.
Na korte tijd mijn mooie achternaam gekoppeld aan het bedrijf omdat ik hiermee onze werkwijze wil uitstralen. Door open en eerlijk zaken te doen heb ik een fijne, gezellige en loyale klantenkring opgebouwd. Hierdoor kan ik (bijna) elke dag fluitend naar mijn werk.

Anco Boersma
anco-boersma-helder-personeel

Na afronding van de studie Agrarische Bedrijfskunde ben ik vanaf 2001 aan de slag gegaan in de (agrarisch) dienstverlening. Na een aantal functies te hebben vervuld in deze sector heb ik ervoor gekozen om mijn wens als zelfstandig ondernemer te gaan verwezenlijken. Na jarenlang actief te zijn geweest in de uitzendbranche, ben ik sinds juli 2014 verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Helder Personeel Grijpskerk. Bij Helder Personeel houden we van flexibiliteit en staan we voor heldere afspraken.

Eviete Huurman


Na jaren werkzaam geweest te zijn in de zorg en uitzendbranche is het tijd voor het zelfstandig ondernemerschap. Vanaf maart 2017 heb ik mij gevestigd als Helder Personeel Haulerwijk.
Graag wil ik de zorg voor uw (nieuw)  personeel uit handen nemen. Zorgen voor de juiste Match. Door  samenwerking met de twee bovenstaande heren staan we voor service, kwaliteit en continuïteit.

 

 

Helder Payroll

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit bij het inzetten en verlonen van uw personeel? Wilt u niet langer meer de risico’s met betrekking tot doorbetaling van personeel bij ziekte of afwezigheid dragen? En de zekerheid dat alles goed ingeregeld is? Wij kunnen u dit alles bieden tegen een zeer scherp tarief.

Heb je vragen? Je kunt ze ook stellen via WhatsApp. Klik op de button hieronder.

WhatsApp


 

Volg ons
Op Facebook

5 dagen geleden

Wie komt onze mooie groep 7/8 coachen en begeleiden? Er heerst een zeer prettig groepsklimaat en het zijn enthousiaste leerlingen die een nieuwe leerkracht met open armen zullen ontvangen. Daarnaast staat er een prachtig team klaar dat graag samen verder wil werken aan ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Voeg daar ook nog onze betrokken ouderpopulatie aan toe. Resultaat: een warme, betrokken, veilige en fijne werkplek! Zie onze website voor meer informatie: delta.quadraten.nl#enthousiasme #werkconceptcriticalskills #samenwerking #verbinding ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook