Op zoek naar werk?

Werving & selectie

Ervaar het gemak en besparing in de kosten wanneer u de werving & selectie door ons laat doen.

Ontstaat er binnen uw organisatie een vacature en wilt u niet de hele werving en selectieprocedure doorlopen? Dan kiest u voor Helder Personeel.
U betaalt geen advertentiekosten, u hoeft de 186 sollicitanten geen ontvangstbevestiging te sturen en sollicitanten te woord staan die willen weten of u hun brief hebt ontvangen, u hoeft al die brieven en cv’s niet door te ploegen om uiteindelijk te twijfelen of u wel de juiste kandidaten heeft geselecteerd voor een gesprek.

Wij nemen u alle werkzaamheden die bij het aannemen van een nieuwe collega komen kijken graag uit handen. Hiermee bespaart u veel tijd en kosten.

We gaan met u aan tafel om samen het profiel op te stellen van de kandidaat die binnenkort uw nieuwe werknemer wordt. Met dat profiel gaan wij aan de slag. Als we een aantal kandidaten hebben geselecteerd en gesproken die aan het profiel voldoen, leggen we deze aan u voor. U geeft aan met wie u in gesprek wilt gaan. De klik met de kandidaat is het belangrijkste en deze kunt u alleen zelf ervaren.

Wanneer de kandidaat bij u in dienst treedt, berekenen wij een eenmalige fee. Vooraf hebben wij met u onze aantrekkelijke tarieven en goede garanties besproken. En mocht de juiste kandidaat toch niet door ons te vinden zijn, dan betaalt u niets. No cure, no pay.

Wilt u weten wat Helder Personeel voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Helder Payroll

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit bij het inzetten en verlonen van uw personeel? Wilt u niet langer meer de risico’s met betrekking tot doorbetaling van personeel bij ziekte of afwezigheid dragen? En de zekerheid dat alles goed ingeregeld is? Wij kunnen u dit alles bieden tegen een zeer scherp tarief.

Volg ons
Op Facebook

VACATURE ALLROUND SCHILDERS (Groningen) voor onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar allround onderhoudsschilders. De werkzaamheden vinden plaats in de provincie Groningen. Ben jij gemotiveerd, beschik je over aantoonbare ervaring en ben jij per direct beschikbaar reageer dan via de volgende link goo.gl/xWHiK6 en we nemen z.s.m. contact met je op. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook