Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%

Op zoek naar werk?

Administratief / secretarieel medewerker

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Administratie
Standplaats: Bakkeveen

Ben jij de allround medewerker die zowel op gebied van financiën, personeelsadministratie als op directie ondersteuning zijn/haar steentje kan bijdragen? Ga je graag na een werkdag voldaan naar huis? Dan zijn we naar jou op zoek! In de functie heb je veel vrijheid en zelfstandigheid. Je werkt samen in een team van 3 gezellige collega’s op het bedrijfsbureau.

Wat we je kunnen bieden

Deze functie is een diverse, flexibele job binnen een klein maar groeiend bedrijf. Je hebt een grote mate van vrijheid binnen deze functie. De werktijden vallen binnen kantooruren en is voor een groot deel op kantoor, maar thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. De uren zijn in overleg flexibel in te delen. De geschikte kandidaat kan rekenen op een passend salaris met reiskosten, een goede pensioenregeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en telefoon van de zaak. Daarnaast kom je te werken in een gezellig en informeel team.

Functie eisen

Gewenste vaardigheden en deskundigheid
– MBO werk- en denkniveau
– Nauwkeurige en accurate werkhouding
– Kritische blik, waarmee je onregelmatigheden herkent
– Proceskennis, waarmee je voorstellen voor verbetering kunt doen
– Relevante ervaring in een soortgelijke functie
– Ervaring met boekhoudprogramma’s

Scholing: MBO

Contract

32 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

1 week geleden

Vacature hulpkracht 5 ploegendienst. Wil je starten als hulpkracht en doorgroeimogelijkheden hebben binnen een prachtig bedrijf? Er zijn fijne mogelijkheden voor jou! meer info / reageren klik >> bit.ly/44XBTXk ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook