Op zoek naar werk?

Allround Monteur Elektrische Voertuigen

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Techniek
Standplaats: Bakkeveen

Voor de assemblage van elektrisch aangedreven voertuigen met daarbij ook onderhoud- en reparatiewerkzaamheden zijn we op zoek naar een allround monteur. Je werkt hoofdzakelijk vanuit standplaats Bakkeveen, maar incidenteel ook op locatie bij klanten of dealers door heel Nederland.

Het betreft een functie waarbij je direct in dienst komt bij de opdrachtgever. Je start met een tijdelijk contract en na wederzijds goed bevallen zal het tijdelijk contract omgezet worden in een vast dienstverband!

Het bedrijf waar je voor komt te werken is een kleinschalige assemblagefabriek in elektrische aangedreven voertuigen. Het is een jong en innovatief bedrijf wat hoofdzakelijk zijn werkgebied heeft in Nederland. Echter breiden ze steeds verder uit binnen Europese landen. De voertuigen worden zowel rechtstreeks als via een dealerkanaal aan de eindgebruikers geleverd.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Functie eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Passende afgeronde opleiding
  • Relevante ervaring met assemblage, reparaties en onderhoud (zowel mechanisch als elektrisch)
  • Rijbewijs B
Scholing: MBO

Contract

32 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

2 weken geleden

Bijna herfstvakantie! Ben jij week 42 (18 t/m 22 oktober) of enkele dagen beschikbaar voor VAKANTIEWERK laat dan snel je gegevens achter via het formulier >>> helderpersoneel.nl/inschrijfformulier-vakantiewerk-herfst/ ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook