Op zoek naar werk?

Assemblage medewerker elektrische voertuigen

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Techniek
Standplaats: Bakkeveen

Wegens een grote order van elektrische voertuigen zijn we op zoek naar meerdere assemblagemedewerkers. De werkzaamheden bestaan uit het opbouwen van een ‘kale’ machine die je gereed maakt voor aflevering naar de klanten. Daarnaast bouw je ook klant specifieke wensen op de voertuigen.

Het betreft een fulltimebaan met werktijden van 8:00 uur tot 17:00 uur. Je komt te werken in een gezellig en informeel team. De werkzaamheden voer je grotendeels zelfstandig, maar deels ook samen met je collega’s.

Opdrachtgever heeft een kleinschalige assemblagefabriek in puur elektrisch aangedreven voertuigen. Het is een jong en innovatief bedrijf. Het werkgebied is hoofdzakelijk Nederland, maar ook in andere Europese landen breiden zij steeds verder uit. De voertuigen worden zowel rechtstreeks geleverd aan eindgebruikers als via een dealerkanaal.

Functie eisen

  • Technisch inzicht
  • Weet van aanpakken
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Bereidheid tot leren
Scholing: (V)MBO Techniek

Contract

38 - 40 uur per week
Contracttype: tijdelijk

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

5 dagen geleden

Wie komt onze mooie groep 7/8 coachen en begeleiden? Er heerst een zeer prettig groepsklimaat en het zijn enthousiaste leerlingen die een nieuwe leerkracht met open armen zullen ontvangen. Daarnaast staat er een prachtig team klaar dat graag samen verder wil werken aan ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Voeg daar ook nog onze betrokken ouderpopulatie aan toe. Resultaat: een warme, betrokken, veilige en fijne werkplek! Zie onze website voor meer informatie: delta.quadraten.nl#enthousiasme #werkconceptcriticalskills #samenwerking #verbinding ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook