Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%
Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%

Assistent-Accountant bij een Gecertificeerd Belastingadvieskantoor

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Financieel
Standplaats: Leek

Voor onze relatie, een informeel gecertificeerd Register Belastingadvieskantoor in het Westerkwartier zijn we op zoek naar een Assistent Accountant. Het team bestaat uit 12 personeelsleden, elk met zijn eigen specialiteit. De kenmerkende benadering is gericht op het ontzorgen van de klanten, met altijd de mogelijkheid om langs te komen voor een informeel gesprek en een kopje koffie. Het klantenbestand groeit gestaag waardoor er ruimte is voor uitbreiding van het team.

Jouw rol: Als Assistent-Accountant ben je medeverantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van mkb-ondernemers in diverse branches. Je zult je bezighouden met het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van aangiftes vennootschaps- en inkomstenbelasting, en het opstellen van tussentijdse rapportages en aangiften omzetbelasting. Daarnaast omvat je takenpakket diverse advies- en controle opdrachten, het onderhouden van relaties met cliënten en het genereren van werk vanuit adviesgesprekken. Je draagt ook bij aan de visie en het beleid van onze organisatie, zowel intern als extern, en ondersteunt collega’s in hun ontwikkeling.

Het bedrijf is een informeel kantoor met een betrokken werkomgeving en persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Naast een marktconform salaris bieden we minimaal 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur), reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en de mogelijkheid om te werken in een 28 tot 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er diverse studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, inclusief vaktechnische en vaardigheidstrainingen.

Functie eisen

We zoeken een Assistent-Accountant die enthousiast en vastberaden is. Je kunt zelfstandig werken en je bent nieuwsgierig. Je vindt het leuk om met mensen te praten en je kunt goed communiceren. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

 • Je hebt een diploma in bedrijfseconomie op HBO/WO-niveau of vergelijkbaar, of je hebt op MBO-niveau gestudeerd en ervaring op HBO-niveau.
 • Je hebt minstens 5 tot 10 jaar werkervaring, waarvan minstens 3 tot 5 jaar in een soortgelijke baan.
 • Je bent gemotiveerd om jezelf en anderen verder te ontwikkelen.
 • Je bent vriendelijk, sociaal, actief en weet anderen te overtuigen.

Bij de juiste match treed je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Scholing: HBO

Contract

28 - 40 uur per week
Contracttype: vast
Indicatie salaris: € 3800 - € 5000 bij een fulltime dienstverband
indicatie afhankelijk van ervaring

<< Terug naar de vacaturepagina

Vacature Assistent-Accountant vacature Leek

Volg ons
Op Facebook
Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException


  Reactie op vacature


  Persoonlijke gegevens

  Vervoersmiddel


  (korte) Motivatie (niet verplicht)

  Upload je CV hier (niet verplicht) size: max 5MB, format: doc, docx or pdf

  Mogen we je gegevens opnemen in ons bestand?

  JaNee

  captcha