Op zoek naar werk?

Bulkwagen Chauffeur

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Transport
Standplaats: Veendam

Wij zoeken op korte termijn gemotiveerde chauffeurs voor pendelritten in de provincie Groningen-Drenthe. Volgens een vooraf afgesproken rooster (3 ploegen) voer jij je werkzaamheden uit. Dit houdt in dat je ook in de weekenden en in de nachten beschikbaar bent. De werkdagen bestaan uit 12 uur op en 12 uur af.

De werkzaamheden bestaan uit het laden van aardappelzetmeel welke vervolgens vervoert moet worden naar opslagsilo’s in de regio. Ben je nog niet heel ervaren, maar wil je graag meer ervaring opdoen in de transportsector, reageer dan ook op deze vacature. We bieden je dan de mogelijkheid om het werk ‘onder de knie’ te krijgen.

Opdrachtgever behoort tot de middelgrote vervoerders in Nederland, en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste bulkvervoerders van Noord- en Oost-Nederland.

Functie eisen

  • Je hebt een enthousiaste, proactieve werkhouding
  • Rijervaring met tank- en/of bulkoplegger
  • Je werkt accuraat
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en bestuurderskaart
  • Je bent in het bezit van Code 95
  • Technisch inzicht
  • Stress bestendig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Scholing: (V)MBO

Contract

40 - 48 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

5 dagen geleden

Wie komt onze mooie groep 7/8 coachen en begeleiden? Er heerst een zeer prettig groepsklimaat en het zijn enthousiaste leerlingen die een nieuwe leerkracht met open armen zullen ontvangen. Daarnaast staat er een prachtig team klaar dat graag samen verder wil werken aan ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Voeg daar ook nog onze betrokken ouderpopulatie aan toe. Resultaat: een warme, betrokken, veilige en fijne werkplek! Zie onze website voor meer informatie: delta.quadraten.nl#enthousiasme #werkconceptcriticalskills #samenwerking #verbinding ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook