Op zoek naar werk?

Commercieel medewerker binnendienst

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Commercieel
Standplaats: Haulerwijk

Spreek je vloeiend Nederlands? Heb je een vlotte babbel? En krijg je een kick als je een verkoop succesvol afrondt? Dan zijn we op zoek naar jou!
Voor de klantenservice voor webshops zijn we per direct opzoek naar een commercieel medewerker met interesse voor de Automotive branche.

Als commercieel medewerker beantwoord je vragen die je ontvangt via telefoon, e-mail, chat en WhatsApp. Je adviseert klanten en helpt bij het vinden van het juiste artikel. Je maakt calculaties, stelt offertes op en belt klanten proactief op als blijkt dat bijvoorbeeld een betaling niet is gelukt. Ook begeleid je klanten bij het plaatsen van de online bestelling en maak je telefonisch bestellingen aan. Het is belangrijk dat je verkoopacties snel opvolgt en aanvragen binnen no-time afrondt.

Je bent onderdeel van het Nederlandse verkoopteam, je signaleert commerciële kansen en denkt mee om continu de omzet en het serviceniveau te verhogen. Geen dag is hetzelfde.

Wij bieden:

  • Een baan voor de langere termijn met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Je werkt in een gezellig en betrokken team
  • Leuke en afwisselende werkzaamheden
  • Je krijgt voldoende mogelijkheden om door te groeien
  • Een fijne werksfeer met leuke collega’s en elke dag een verzorgde lunch

Dit is een enthousiast bedrijf uit Noord-Nederland. Ze verkopen alles voor de werkplaats en garage, zoals gereedschapswagens, werkbanken, gereedschap en oprijplaten. Ze runnen een automotive (web)winkel met vele klanten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Functie eisen

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent klant- en verkoopgericht
  • Je hebt affiniteit met auto(motive) branche en gereedschap (pré)
Scholing:

Contract

40 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

1 maand geleden

Heb jij volgende week tijd en zin om je handen uit de mouwen te steken? Dan horen we graag van jou: helderpersoneel.nl/aanpakker-logistiekmedewerker/Je kunt ook meerijden met iemand uit Haulerwijk. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook