Op zoek naar werk?

Contractbeheerder Auto-lease

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Administratie
Standplaats: Stadskanaal

Het gaat goed met onze opdrachtgever. Zo goed zelfs, dat ze dringend iemand nodig hebben die alle leasecontracten tot in de puntjes kan beheren. Klinkt goed? Dan zoeken we jou!

Als contractbeheerder kom je het team 40 uur per week versterken.

Jij houdt ervan om dingen te regelen. Om precies te zijn: al het regelwerk dat bij een contract hoort. Zo maak je de contracten op, teken je ze en zorg je ervoor dat ze keurig worden verwerkt. Ook voer je kwaliteitscontroles uit, regel je incassomachtigingen en ben jij het aanspreekpunt voor bijvoorbeeld banken bij een audit.

Houd je van klantcontact? Dan is deze rol niet voor jou bestemd. Regel je liever alle contractzaken achter de schermen? Kijk, dan kunnen we praten! Helemaal wanneer je een relevante opleiding met een focus op boekhouding hebt afgerond. En als je ervaring hebt met LeaseWise, ben je al bijna binnen.

Wat krijg je daarvoor terug? Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die een glimlach op je gezicht toveren. Ook is er ruimte om te groeien in zowel salaris als functie.

Ben jij de contractbeheerder die we zoeken? Houd je van een geintje op z’n tijd? En heb je zin om te hard werken in een groeiende organisatie? Twijfel niet en stuur ons snel je motivatie en cv!

Functie eisen

Scholing:

Contract

36 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

2 weken geleden

Beste Patrick, als je echt wilt werken dan ben je zeer welkom bij ons! Dat geldt overigens voor iedereen die wil en kan werken. Wil je weten wat voor vacatures we hebben of wil je mogelijkheden met ons bespreken kijk dan op onze website www.helderpersoneel.nl of bel of whatsapp ons op 050-8200313 ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook