Op zoek naar werk?

Debiteuren-/ Crediteurenbeheer Auto-lease

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Overig
Standplaats: Stadskanaal

Opdrachtgever zit heerlijk in de lift. Ze groeien zo snel, dat ze maar moeilijk aan het regelwerk toekomen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Want jij bent toch die enthousiaste debiteuren-crediteurenbeheerder die bij onze opdrachtgever past?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding, eentje waarvan in elk geval boekhouding deel uitmaakte. Je bent bekend met het inlezen van bankafschriften. Je zet incasso’s en betaalbatches sneller klaar dan de snelste leasewagen. En heb je kennis van LeaseWise? Zo niet, dan leren zij je dat.

We vinden het fantastisch als je aantoonbaar meerdere jaren ervaring hebt.

Genoeg over onze opdrachtgever, want wat krijg jij daarvoor terug? Ten eerste: prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er ruimte om te groeien in zowel salaris als functie.

Ben jij de debiteuren-crediteurenbeheerder die we zoeken? Dan ben je van harte welkom! Waar wacht je nog op? We ontvangen graag je motivatie en cv.

Functie eisen

Scholing: MBO

Contract

36 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

4 dagen geleden

Voor de distributie van verswaren naar een bekend supermarktketen zijn we op zoek naar een parttime chauffeur. Je rijdt wekelijks dezelfde routes naar vaste klanten. Je krijgt een vaste vrachtwagen die je deelt met een collega. Wil je meer informatie, klik dan op: bit.ly/3dEeqCQ ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook