Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%

Op zoek naar werk?

Ervaren CNC draaier (Leek)

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Techniek
Standplaats: Leek

Als draaier vervaardig je fijnmechanische onderdelen op zeer moderne CNC-draaibanken met aangedreven gereedschap, overnamespil en stangenlader. Daarbij programmeer je zowel aan de machine, als offline met behulp van CAM. Overdag zullen er vooral enkelstuks tot kleine series fijnmechanische producten worden gemaakt. Vervolgens zorg je ervoor dat je draaibank onbemand in de nacht en in het weekend grote series werkstukken vervaardigd.

Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten is het mogelijk om een sturende rol te gaan vervullen op de draaiafdeling waar twee jonge draaiers reeds werkzaam zijn. Je bent geheel zelf verantwoordelijk voor een slimme bewerkingsstrategie, gereedschapskeuze en programmering. Je kunt zeer zelfstandig je verspaningsproblemen oplossen en ondersteunt ook je collega’s daar mee. Je probeert samen met de werkvoorbereiding het werk evenwichtig te plannen.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je graag een zekerheid voor de toekomst? Reageer dan snel!

Opdrachtgever ontwikkelt, ontwerpt en maakt voor hun klanten unieke productiemiddelen, zoals tools, testapparatuur, speciaal machines, assemblagesystemen en volautomatische productiecellen. De klanten van opdrachtgever maken vervolgens de eindproducten voor de consumenten-, de medische- en de industriële markt.

Functie eisen

  • Gestructureerd
  • Nauwkeurig
  • CAM programmeer ervaring is een pré
  • Affiniteit met hightech producten is een pré
  • Creatief
  • Vindingrijk
Scholing: MBO opleiding bij voorkeur in de verspaningstechniek en aanvullende verspanings- en programmeer cursussen

Contract

38 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

3 uren geleden

NIEUW - Medewerker betontechniek. Wil jij het vak leren en meewerken aan het aardbevingsbestendig maken van woningen? Klik dan hier voor meer info en om te solliciteren. bit.ly/48wPKqj ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook