Op zoek naar werk?

Gastvrouw/ -heer/ secretariële ondersteuning Auto-lease

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Administratie
Standplaats: Stadskanaal

Wegens groei, uitbreiding en verhuizing naar een groter pand zijn we op zoek naar iemand die klanten en bezoekers ontvangt, die mensen direct op hun gemak stelt en die licht administratieve taken uitvoert. Misschien ben JIJ dat wel.

We zoeken iemand die niet alleen gastheer of gastvrouw is, maar ook secretariële ondersteuning biedt. Je versterkt het team 40 uur per week. Stel, iemand vraagt jou op een feestje naar je werk. Zou je dan het liefst zeggen dat je het visitekaartje van de zaak bent? Dan is deze baan je op het lijf geschreven.

In de eerste plaats ben je enthousiast. Je laat graag een goede eerste indruk achter. Qua taken beantwoord je de telefoon en verwelkom je klanten in de showroom. Je voert licht administratieve werkzaamheden uit. Het organiseren van tankpassen, bijvoorbeeld. En heeft een klant vorige week zijn of haar nieuwe bedrijfswagen opgehaald? Dan ben jij degene die nog even belt om te checken of de auto bevalt. Want klanttevredenheid staat voorop!

Wat je daarvoor terugkrijgt? Om te beginnen: goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er altijd ruimte om te groeien in zowel salaris als functie.

Ben jij echt de gastheer of gastvrouw die we zoeken? Vind je het fijn om klanten en bezoekers met een glimlach te begroeten? Stuur dan snel je motivatie met je cv en we nemen z.s.m. contact met je op.

Functie eisen

Scholing: MBO

Contract

36 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

2 weken geleden

Beste Patrick, als je echt wilt werken dan ben je zeer welkom bij ons! Dat geldt overigens voor iedereen die wil en kan werken. Wil je weten wat voor vacatures we hebben of wil je mogelijkheden met ons bespreken kijk dan op onze website www.helderpersoneel.nl of bel of whatsapp ons op 050-8200313 ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook