Op zoek naar werk?

Inhouse services

Voor large accounts biedt Helder, Helder Inhouse Services.

In goed overleg krijgt uw bedrijf een HRM specialist in huis die bij de cultuur en behoefte van het bedrijf past. Dit onderdeel is bij uitstek geschikt voor productiebedrijven, logistieke bedrijven en contactcenters. Door gebruik te maken van Helder Inhouse services haalt u als het ware een uitzendbureau in uw bedrijf. De planning, het werven en begeleiden van flexpersoneel wordt ter plaatste geregeld. We zijn goed in staat om u als klant geheel te ontzorgen op HRM gebied. Uw wensen staan hierbij voorop! Afhankelijk van uw wensen, proccessen en bedrijfsgrootte zullen wij u een passend aanbod doen. We bieden u dan een inhouse HRM specialist / intercedent of een inhouse HRM manager of een combinatie hiervan.

De mogelijkheden en extra’s van Helder Inhouse

  • Aanbod perfect afgestemd op de behoefte van het bedrijf
  • Kostenbesparing door een efficiente samenwerking en onze lage tarieven
  • Eigen bedrijfsportal voor urendeclaraties, planning en informatie
  • Loonspecificaties en formulieren in de layout van het bedrijf
  • Actief meedenken in verbeteringen van bedrijfsprocessen
  • In overleg is nagenoeg alles mogelijk!

Helder Payroll

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit bij het inzetten en verlonen van uw personeel? Wilt u niet langer meer de risico’s met betrekking tot doorbetaling van personeel bij ziekte of afwezigheid dragen? En de zekerheid dat alles goed ingeregeld is? Wij kunnen u dit alles bieden tegen een zeer scherp tarief.

Heb je vragen? Je kunt ze ook stellen via WhatsApp. Klik op de button hieronder.

WhatsApp


 

Volg ons
Op Facebook

2 weken geleden

Beste Patrick, als je echt wilt werken dan ben je zeer welkom bij ons! Dat geldt overigens voor iedereen die wil en kan werken. Wil je weten wat voor vacatures we hebben of wil je mogelijkheden met ons bespreken kijk dan op onze website www.helderpersoneel.nl of bel of whatsapp ons op 050-8200313 ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook