Op zoek naar werk?

Inhouse services

Voor large accounts biedt Helder, Helder Inhouse Services.

In goed overleg krijgt uw bedrijf een HRM specialist in huis die bij de cultuur en behoefte van het bedrijf past. Dit onderdeel is bij uitstek geschikt voor productiebedrijven, logistieke bedrijven en contactcenters. Door gebruik te maken van Helder Inhouse services haalt u als het ware een uitzendbureau in uw bedrijf. De planning, het werven en begeleiden van flexpersoneel wordt ter plaatste geregeld. We zijn goed in staat om u als klant geheel te ontzorgen op HRM gebied. Uw wensen staan hierbij voorop! Afhankelijk van uw wensen, proccessen en bedrijfsgrootte zullen wij u een passend aanbod doen. We bieden u dan een inhouse HRM specialist / intercedent of een inhouse HRM manager of een combinatie hiervan.

De mogelijkheden en extra’s van Helder Inhouse

  • Aanbod perfect afgestemd op de behoefte van het bedrijf
  • Kostenbesparing door een efficiente samenwerking en onze lage tarieven
  • Eigen bedrijfsportal voor urendeclaraties, planning en informatie
  • Loonspecificaties en formulieren in de layout van het bedrijf
  • Actief meedenken in verbeteringen van bedrijfsprocessen
  • In overleg is nagenoeg alles mogelijk!

Helder Payroll

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit bij het inzetten en verlonen van uw personeel? Wilt u niet langer meer de risico’s met betrekking tot doorbetaling van personeel bij ziekte of afwezigheid dragen? En de zekerheid dat alles goed ingeregeld is? Wij kunnen u dit alles bieden tegen een zeer scherp tarief.

Heb je vragen? Je kunt ze ook stellen via WhatsApp. Klik op de button hieronder.

WhatsApp


 

Volg ons
Op Facebook

7 dagen geleden

Heb jij tijd om lekker aan te pakken voor een paar dagen! Wij zoeken met spoed medewerkers die willen assisteren bij het schoonmaken van daken van scholen. Blad, mos en vuil moet van het dak gehaald worden. Niet bang zijn voor vieze handen, geen hoogtevrees en wil je werken met een hoge druk reiniger dan horen we graag van je. Je mag morgen al starten! Inschrijven via: bit.ly/33rOlnW ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook