Op zoek naar werk?

Leerling operator/verspaner

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Productie
Standplaats: leek

We zoeken voor een technisch bedrijf in Leek kandidaten die het vak operator/verspaner willen leren. Het bedrijf maakt onderdelen van metaal met nauwkeurige precisie met behulp van CNC machines. Een van hun eigen medewerkers gaat je dan stap voor stap opleiden tot operator/verspaner.  Het bedrijf werkt in 5 ploegen dat betekent dat je nooit meer dan 2 nachtdiensten achter elkaar hebt. Er is een repeterend werkrooster van 3 weken.

Dit bedrijf is specialist in het verspanen van complexe draaidelen van onder andere staal, roestvast staal, koper, aluminium en messing met nauwe toleranties in grote aantallen. Onze producten worden geëxporteerd naar een groot aantal afnemers, wereldwijd, in diverse sectoren van de industrie. Binnen het bedrijf hebben zij oog voor jou als werknemer en zijn er diverse mogelijkheden om verder geschoold te worden.

Functie eisen

  • Woonachtig in de buurt van Leek
  • Bereid om in de praktijk te leren
  • Geschikt voor 5 ploegendiensten
  • Affiniteit met metaal
  • Nauwkeurig kunnen werken
Scholing: vmbo

Contract

35 - 37 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

7 dagen geleden

Heb jij tijd om lekker aan te pakken voor een paar dagen! Wij zoeken met spoed medewerkers die willen assisteren bij het schoonmaken van daken van scholen. Blad, mos en vuil moet van het dak gehaald worden. Niet bang zijn voor vieze handen, geen hoogtevrees en wil je werken met een hoge druk reiniger dan horen we graag van je. Je mag morgen al starten! Inschrijven via: bit.ly/33rOlnW ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook