Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%

Op zoek naar werk?

Medewerk(st)er cafetaria

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Horeca
Standplaats: Grijpskerk

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een parttime gastheer/ -vrouw voor een cafetaria in Grijpskerk. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de bestellingen, zowel telefonisch als aan de balie. Indien nodig ben je ook bereidt om mee te helpen in de bediening en de bijbehorende taken, zoals afruimen en schoonmaken van het meubilair. Voor deze functie ligt de nadruk op de woensdag-, donderdag,- en vrijdagmiddag. Het gaat om 8 tot 12 uren per week. Lijkt het jou leuk om te werken als gastheer/ -vrouw binnen een jong, gezellig en dynamisch team reageer dan z.s.m. op deze vacature.

Opdrachtgever doet zijn uiterste best om Grijpskerk en omstreken te voorzien van de lekkerste patat, snacks, pannenkoeken en broodjes voor een redelijke prijs. 

Functie eisen

  • Representatief
  • Flexibele instelling
  • Stressbestendig
  • Communicatief vaardig
  • Klantvriendelijk
Scholing: n.v.t.

Contract

8 - 12 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

1 week geleden

Vacature hulpkracht 5 ploegendienst. Wil je starten als hulpkracht en doorgroeimogelijkheden hebben binnen een prachtig bedrijf? Er zijn fijne mogelijkheden voor jou! meer info / reageren klik >> bit.ly/44XBTXk ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook