Op zoek naar werk?

Over ons

Sinds 2010 is Helder Personeel gevestigd in Leek in Groningen.
Team Helder Personeel bestaat uit 3 enthousiaste ondernemers.
We stellen ons graag aan u voor.

Jan George Helder

Na 16 jaar in de mobiele telefonie zakelijke markt werkzaam te zijn geweest ben ik in 2010 ben ik vol enthousiasme aan een nieuwe uitdaging begonnen.
Na korte tijd mijn mooie achternaam gekoppeld aan het bedrijf omdat ik hiermee onze werkwijze wil uitstralen. Door open en eerlijk zaken te doen heb ik een fijne, gezellige en loyale klantenkring opgebouwd. Hierdoor kan ik (bijna) elke dag fluitend naar mijn werk.

Eviete Huurman


Na jaren werkzaam geweest te zijn in de zorg en uitzendbranche is het tijd voor het zelfstandig ondernemerschap. Vanaf maart 2017 heb ik mij gevestigd als Helder Personeel Haulerwijk.
Graag wil ik de zorg voor uw (nieuw)  personeel uit handen nemen. Zorgen voor de juiste Match. Door een goede samenwerking  staan we voor service, kwaliteit en continuïteit.

Arjan Atsma

Arjan is verantwoordelijk voor de werving en selectie in de transportsector. Daarnaast verzorgt Arjan nascholing voor code 95. Vanuit het kantoor aan de Skagerrak 2 in Groningen is Helder Chauffeurs actief. Ben je geïnteresseerd in een baan als vrachtwagenchauffeur neem dan contact op met Arjan. Voor je inschrijving en contactgegevens ga je naar www.helderchauffeurs.nl 

Helder Payroll

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit bij het inzetten en verlonen van uw personeel? Wilt u niet langer meer de risico’s met betrekking tot doorbetaling van personeel bij ziekte of afwezigheid dragen? En de zekerheid dat alles goed ingeregeld is? Wij kunnen u dit alles bieden tegen een zeer scherp tarief.

Heb je vragen? Je kunt ze ook stellen via WhatsApp. Klik op de button hieronder.

WhatsApp


 

Volg ons
Op Facebook

3 dagen geleden

SPOED vacature (bij voorkeur morgen starten) WOONBEGELEIDERS opvang locatie Topsporthal Leek. Als woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van vluchtelingen en ben je het eerste aanspreekpunt. Ben je in het bezit van een diploma op minimaal MBO4 niveau in het sociaal agogisch domein en op korte termijn beschikbaar dan komen we graag met jou in contact. Reageren kan via het formulier >> helderpersoneel.nl/reactieformulier-woonbegeleiders-gemeentelijke-opvang-oekrainers/ of door te mailen naar gemeente@uitzendbureauleek.nl We nemen dan zsm contact met je op. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook