Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%
Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%

Over ons

Sinds 2010 is Helder Personeel gevestigd in Leek in Groningen.
Team Helder Personeel bestaat uit 3 enthousiaste ondernemers.
We stellen ons graag aan u voor.

Jan George Helder

Na 16 jaar in de mobiele telefonie zakelijke markt werkzaam te zijn geweest ben ik in 2010 ben ik vol enthousiasme aan een nieuwe uitdaging begonnen.
Na korte tijd mijn mooie achternaam gekoppeld aan het bedrijf omdat ik hiermee onze werkwijze wil uitstralen. Door open en eerlijk zaken te doen heb ik een fijne, gezellige en loyale klantenkring opgebouwd. Hierdoor kan ik (bijna) elke dag fluitend naar mijn werk.

Eviete Huurman


Na jaren werkzaam geweest te zijn in de zorg en uitzendbranche is het tijd voor het zelfstandig ondernemerschap. Vanaf maart 2017 heb ik mij gevestigd als Helder Personeel Haulerwijk.
Graag wil ik de zorg voor uw (nieuw)  personeel uit handen nemen. Zorgen voor de juiste Match. Door een goede samenwerking  staan we voor service, kwaliteit en continuïteit.

Arjan Atsma

Arjan is verantwoordelijk voor de werving en selectie in de transportsector. Daarnaast verzorgt Arjan nascholing voor code 95. Vanuit het kantoor aan de Skagerrak 2 in Groningen is Helder Chauffeurs actief. Ben je geïnteresseerd in een baan als vrachtwagenchauffeur neem dan contact op met Arjan. Voor je inschrijving en contactgegevens ga je naar www.helderchauffeurs.nl 

Heb je vragen? Je kunt ze ook stellen via WhatsApp. Klik op de button hieronder.

WhatsApp

Volg ons
Op Facebook