Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%
Persoonlijk contact Snel aan het werk Plaatsingsgarantie 91%

Schoonmaak camping Noordwolde

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Schoonmaak
Standplaats: Noordwolde

Voor een camping zoeken we een schoonmaker met liefde voor het vak. De camping opent op 1 april. Tijdens het voor en na seizoen heb je 3 kwartier per dag de tijd voor het schoonmaken.  De voorkeur gaat uit naar dinsdag en vrijdag. Tijdens het hoogseizoen/ Hemelvaart /Pinksteren heb je 1,5 uur per dag de tijd voor het schoonmaken. Dan zijn het waarschijnlijk 5 dagen per week (maandag t/m vrijdag) Het betreft de schoonmaak van:

5 toiletten, 1 urinoir, 4 douches, 1 chemisch toilet stort, 2 afwasruimtes, 2 hokjes met wastafel en 2 x ruimtes met 4 wastafels en een aanrechtblad in de schuur.

Tijden en dagen zijn in overleg, hierboven staat een voorstel van dagen. Woon je in de buurt, heb je nog wat tijd over dan horen we graag van u/jou!

Deze camping wordt beheert door een groep betrokken bestuurders. De camping is kleinschalig en er zijn max 40 plaatsen beschikbaar.

Functie eisen

 • Woonachtig in de buurt van Noordwolde
 • Ervaring in de schoonmaak is een pre
 • Beschikbaar van april tot oktober
Scholing: VMBO

Contract

3 - 9 uur per week
Contracttype: tijdelijk
Indicatie salaris:


<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

2 weken geleden

SPOEDVACATURE: Woonbegeleiders en Locatiecoördinatoren tijdelijke gemeentelijke opvang | LeekVacatureinfo/ reageren zie onderstaande links. Vacature woonbegeleider>> bit.ly/3OLDF8O Vacature Locatiecoördinator >> bit.ly/3SFSpXFVoor meer informatie kun je bellen/ whatsappen op 050 820 0313 of via e-mail gemeente@uitzendbureauleek.nl ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook


  Reactie op vacature


  Persoonlijke gegevens

  Vervoersmiddel


  (korte) Motivatie (niet verplicht)

  Upload je CV hier (niet verplicht) size: max 5MB, format: doc, docx or pdf

  Mogen we je gegevens opnemen in ons bestand?

  JaNee

  captcha