Op zoek naar werk?

Schoonmaak kantoorpand Kolham avond

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Schoonmaak
Standplaats: Kolham

Voor een kantoorpand in Foxhol en Kolham zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerk(st)er. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het reinigen van o.a.: toiletruimtes, vergaderzaal, kleedkamers en de kantine. In deze functie wordt van je gevraagd dat je zelf ook initiatief neemt in de schoon te maken objecten of ruimtes.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn in de avond. (tijd in overleg) Je werkt hierbij samen met een collega.

Ben jij op korte termijn beschikbaar, dan komen we graag met je in contact! Het werk is voor lange tijd.

Salaris conform cao Schoonmaak!

Functie eisen

  • Woonachtig in de omgeving van Foxhol / Kolham
  • Durft initiatief te tonen
  • Ruime ervaring in de schoonmaak
  • Representatief
  • Gemotiveerd
Scholing: (V)MBO

Contract

10 - 12 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

5 dagen geleden

Wie komt onze mooie groep 7/8 coachen en begeleiden? Er heerst een zeer prettig groepsklimaat en het zijn enthousiaste leerlingen die een nieuwe leerkracht met open armen zullen ontvangen. Daarnaast staat er een prachtig team klaar dat graag samen verder wil werken aan ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Voeg daar ook nog onze betrokken ouderpopulatie aan toe. Resultaat: een warme, betrokken, veilige en fijne werkplek! Zie onze website voor meer informatie: delta.quadraten.nl#enthousiasme #werkconceptcriticalskills #samenwerking #verbinding ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook