Op zoek naar werk?

Schoonmaak vakantiehuizen Bergum

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Schoonmaak
Standplaats: Bergum

Op dit leuke vakantiepark zoeken we medewerkers op maandag en vrijdag en soms op zaterdag om vakantiehuizen schoon te maken. Je zorgt er voor dat het vakantiehuisje helemaal netjes en schoon is zodat vakantiegangers zich gelijk thuis voelen. Wil jij mee werken om huurders een fijne vakantie te geven dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Je werkt voor een klein schoonmaakbedrijf waar je als medewerker nog mee telt. Samen de schouders er onder en van je werk een feestje maken. De eigenaresse werkt net zo hard mee als de rest van het team.

Functie eisen

  • Beschikbaar op maandag en vrijdag 10.00-15.00 uur
  • Betrouwbaar
  • Representatief
  • Positief ingesteld
  • Woonachtig in de buurt van Bergum
Scholing: MBO niveau 2-3

Contract

10 - 15 uur per week
Contracttype: tijdelijk

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

3 dagen geleden

SPOED vacature (bij voorkeur morgen starten) WOONBEGELEIDERS opvang locatie Topsporthal Leek. Als woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van vluchtelingen en ben je het eerste aanspreekpunt. Ben je in het bezit van een diploma op minimaal MBO4 niveau in het sociaal agogisch domein en op korte termijn beschikbaar dan komen we graag met jou in contact. Reageren kan via het formulier >> helderpersoneel.nl/reactieformulier-woonbegeleiders-gemeentelijke-opvang-oekrainers/ of door te mailen naar gemeente@uitzendbureauleek.nl We nemen dan zsm contact met je op. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook