Op zoek naar werk?

Technisch medewerker GIS

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Techniek
Standplaats: Marum

Heb jij een technische- of civiele opleiding op MBO-4 afgerond en ben je praktisch ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als GIS (Geografisch Informatie Systeem) medewerker ben je grotendeels werkzaam met het verwerken van data en het intekenen van (fiets-/ wandel-) routes. Daarnaast maak je gebruik van C-Tip (eigen bedrijfssoftware). C-TIP maakt het mogelijk de recreatieve routenetwerken, voorzieningen en Points of Interest eenvoudig te digitaliseren en te beheren. Met behulp van C-TIP deel, beheer en coördineer je de toeristische informatie en het toeristisch aanbod van verschillende bronnen en de promotie ervan. Het gaat hier om een tijdelijke functie.

Denk je na het bovenstaande verhaal dit is veel te ingewikkeld, dan kunnen we je geruststellen. Als je handig bent met de computer dan gaat dit je gegarandeerd lukken!

Opdrachtgever is marktleider op het gebied van toeristische bewegwijzering. Daarnaast ontwerpen, produceren en plaatsen ze reclame-uitingen voor diverse klanten. Dit varieert van projectborden, informatiepanelen, buitenreclame en gevelreclame tot interne bewegwijzering.

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding (technisch of Civiele)
  • Ervaring met GIS
  • Ervaring met QGIS
  • Ervaring met ARCGIS
  • Ervaring met Microsoft Office
  • Ervaring met Autocad (pré)
  • Technisch en praktisch ingesteld
Scholing: MBO-4

Contract

40 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

1 maand geleden

Heb jij volgende week tijd en zin om je handen uit de mouwen te steken? Dan horen we graag van jou: helderpersoneel.nl/aanpakker-logistiekmedewerker/Je kunt ook meerijden met iemand uit Haulerwijk. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook