Op zoek naar werk?

Technische Sleutelaars

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Techniek
Standplaats: Lauwersoog

Ben jij een persoon die graag met zijn handen werkt en daarbij technisch is ingesteld.

Wij zoeken voor een bedrijf dat schepen bouwt een echte ‘alleskunner’ die kan sleutelen, verstand heeft van elektrotechniek en geïnteresseerd is in mechanica. Hierbij wordt je natuurlijk ondersteund door je collega’s en krijg je ruim de tijd om dit specialistische werk onder de knie te krijgen. Je komt te werken in een team van specialisten die allen passie hebben voor het vak. Daarnaast is het belangrijk dat je nieuwsgierig/ leergierig bent ingesteld. Salaris is conform cao Metaalbewerking.

Opdrachtgever bouwt alle voorkomende schepen, zowel van eigen ontwerp als ook naar ontwerp en in opdracht van derden. Op locatie is daarvoor alle kennis en kunde aanwezig om complete schepen (tot 35 mtr.) te bouwen.

Functie eisen

  • Woonachtig binnen een straal van 50 km
  • Affiniteit met techniek
  • Tekening kunnen lezen
  • Brede interesse in techniek
  • In bezit van rijbewijs B
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Flexibele instelling
Scholing: MBO 4 richting techniek

Contract

38 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

7 dagen geleden

Heb jij tijd om lekker aan te pakken voor een paar dagen! Wij zoeken met spoed medewerkers die willen assisteren bij het schoonmaken van daken van scholen. Blad, mos en vuil moet van het dak gehaald worden. Niet bang zijn voor vieze handen, geen hoogtevrees en wil je werken met een hoge druk reiniger dan horen we graag van je. Je mag morgen al starten! Inschrijven via: bit.ly/33rOlnW ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook