Op zoek naar werk?

Verkooptalent buitendienst telefonie

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Commercieel
Standplaats: Winschoten

Als verkooptalent in de buitendienst ga je op pad! Je verzorgt zelf de afspraken met bestaande en potentiele nieuwe klanten. Je werkt in de noordelijke regio en verkoopt zakelijke telefonie en internet. Je hebt veel vrijheid in de planning. We zoeken iemand voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur.

Dit bedrijf is op zoek naar een werknemer voor langere tijd. We zijn een bedrijf waar je kunt chillen door een potje tafelvoetbal, darts of een game met de Playstation. We werken op een moderne en comfortabel werkplek. De voorraad van de bedrijfskantine is goed gevuld en je krijgt een eigen smartphone en laptop mee naar huis. Plezier en lol zijn belangrijk op kantoor en tav onze klanten vinden we korte lijnen en direct contact zeer belangrijk. Kortom je bent welkom als jij humor, flexibel en trouw bent!

Functie eisen

  • Je bent sociaal
  • Krijgt een kick van verkopen
  • Bezit de nodige humor
  • Geniet van klanten contact
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Je kunt werken onder hoge werkdruk
Scholing: MBO

Contract

16 - 32 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

2 dagen geleden

SPOED vacature (bij voorkeur morgen starten) WOONBEGELEIDERS opvang locatie Topsporthal Leek. Als woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van vluchtelingen en ben je het eerste aanspreekpunt. Ben je in het bezit van een diploma op minimaal MBO4 niveau in het sociaal agogisch domein en op korte termijn beschikbaar dan komen we graag met jou in contact. Reageren kan via het formulier >> helderpersoneel.nl/reactieformulier-woonbegeleiders-gemeentelijke-opvang-oekrainers/ of door te mailen naar gemeente@uitzendbureauleek.nl We nemen dan zsm contact met je op. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook