Op zoek naar werk?

Werving & selectie

Ervaar het gemak en bespaar in de kosten wanneer u de werving & selectie door ons laat doen.

Ontstaat er binnen uw organisatie een vacature en wilt u niet de hele werving en selectieprocedure doorlopen? Dan kiest u voor Helder Personeel.
U betaalt bij Helder Personeel geen advertentiekosten, u hoeft de kandidaten geen ontvangstbevestiging te sturen en te woord staan.

Helder personeel neemt alle werkzaamheden, die bij het aannemen van een nieuwe collega komen kijken, graag uit handen. Hiermee bespaart u veel tijd en kosten.

Samen met u stellen wij het profiel op van de kandidaat die u zoekt. Met dat profiel gaan wij aan de slag. Als we een aantal geschikte kandidaten hebben geselecteerd en gesproken die aan het profiel voldoen, leggen we deze aan u voor. U geeft aan met wie u in gesprek wilt gaan. De klik met de kandidaat is het belangrijkste en deze kunt u alleen zelf ervaren.

Wanneer de kandidaat bij u in dienst treedt, berekenen wij een eenmalige fee. Vooraf hebben wij met u onze aantrekkelijke tarieven en goede garanties besproken. Mocht de juiste kandidaat toch niet door ons te vinden zijn, dan betaalt u niets. No cure, no pay.

Wilt u weten wat Helder Personeel voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je vragen? Je kunt ze ook stellen via WhatsApp. Klik op de button hieronder.

WhatsApp


 

Volg ons
Op Facebook

3 weken geleden

VACATURE MEDEWERKER TANKCLEANING | TER APELKANAAL ben jij toe aan een nieuwe uitdagen en weet je van aanpakken? Klik dan voor meer informatie op de volgende link: bit.ly/3rTvslw. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Arjan Atsma op nummer 050-8200314. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook