Op zoek naar werk?

Zelfstandig Creatieve werkende kok

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Horeca
Standplaats: Haulerwijk

Voor een horecabedrijf waarvoor je voor de lunch, borrel en diner terecht kunt zoeken we een creatieve kok. Je moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken en mee willen denken t.a.v. de invulling van de menukaart. Je komt te werken in een luxe keuken die in 2020 geheel vernieuwd is.

Wij kunnen je een baan bieden met een goede financiële beloning, waarbij je komt te werken in een enthousiast team met een warme sfeer. Daarnaast zijn de secondaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en warme maaltijd tijdens je werk standaard.

Er wordt van je verwacht dat je 4 van de 5 dagen (wo t/ zo) per week beschikbaar bent. In samenspraak maken/ plannen jullie ruim van tevoren je werkrooster, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Passende de termen gemotiveerd, initiatiefrijk en enthousiast zijn, bij jou, dan komen we graag met je in contact!

Dit horeca bedrijf bestaat sinds 2020 en is gevestigd in een totaal gerenoveerd pand.

Functie eisen

  • Beschikbaar van woensdag t/m zondag (4 dagen hiervan in overleg)
  • Ervaring in de horecakeuken
  • Creatief
  • Ambitieus
  • Stressbestendig
Scholing: MBO

Contract

24 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

5 dagen geleden

Wie komt onze mooie groep 7/8 coachen en begeleiden? Er heerst een zeer prettig groepsklimaat en het zijn enthousiaste leerlingen die een nieuwe leerkracht met open armen zullen ontvangen. Daarnaast staat er een prachtig team klaar dat graag samen verder wil werken aan ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Voeg daar ook nog onze betrokken ouderpopulatie aan toe. Resultaat: een warme, betrokken, veilige en fijne werkplek! Zie onze website voor meer informatie: delta.quadraten.nl#enthousiasme #werkconceptcriticalskills #samenwerking #verbinding ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook